Wasmiddelen en reclame. Net altijd goed voor de schoonste creaties. Geanimeerde wervelwinden die kopjes of kleding stralend poetsen. Professoren in witte jassen die er hogere waskunde van maken. Nagesynchroniseerde dames die zich in extase buigen over hun blinkende toilet. Eén pot nat. Maar soms staat er eentje op. En máákt er iets van. Reclamebureau Wieden+Kennedy uit Londen creëert een vlekkeloos verhaal van vaatwassertabletten. En dat geeft in communicatie het beste resultaat.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388