Met het mooie weer wil het nog niet echt lukken. Einde van de week misschien. Dan zeggen we de kou echt vaarwel. Toch? Dan kunnen we tenminste klagen over de hitte. Corona komt met een prachtige klaagbrief van de Winter. De bromstem moppert over de Zomer. Maar de klaagbrief wordt al snel een liefdesbrief. Een ode aan het mooie weer. En aan het eind is de liefdesverklaring compleet. Zomer en Winter kunnen niet zonder elkaar. Stralende commercial, sterk staaltje copywriting van communicatiebureau The Community. Laat de zomer maar komen. Met ijs.

http://bcove.me/cf9zt8r8

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388