De communicatieboodschap van de klant vertalen naar een aantrekkelijk verhaal waar mensen voor vallen. Dáár gaat het Kwieker om. Door die bril kijken we vaak naar communicatie-uitingen die door anderen zijn gemaakt. En wat we dan vaak zien is dat de klantwens letterlijk wordt vermeld. Meerdere keren per dag zien we posters, flyers, advertenties, folders of wat dan ook waar kreten op staan als ‘Laat je inspireren’ of ‘Laat je verrassen’. Natuurlijk, de klant wil dat de doelgroep bij hem langskomt voor een inspirerend dagje of een verrassende aanbieding. Check. Klant leest wat hij wilde. Doel bereikt. Factureren maar. Maar wérkt het ook? Wij denken van niet. Is het knap? Dat al helemaal niet. Daarvoor word je niet ingeschakeld. Je kunt het ook op een inspirerende of verrassende manier vertellen. Als je “showt” in plaats van “tellt”, dus laat zien dat je inspireert en niet zégt dat je inspireert, is het effect vele malen groter. Dat vergt wat denkwerk en creativiteit. Maar juist dát maakt ons werk het mooiste werk dat er is.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388