Als het om absurde reclames gaat, heeft Old Spice weinig concurrentie. Intern voeren de twee boegbeelden van dit geurmerk wél een enorme strijd. Ieder promoot zijn eigen Old Spice luchtje. En dat gaat er hard aan toe. Reclamebureau Wieden + Kennedy geeft weer vol gas in een serie van 5 filmpjes die heftig heen en weer stuiteren. Gelukkig komt alles goed en komen de twee concurrenten nader tot elkaar. Wij van Kwieker komen langzaam bij.

 

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388