weg met me

25.000 mensen hebben meegedaan aan ‘Weg met dat woord’, de verkiezing van het Instituut voor Nederlandse Lexicologie. Uit de lijst met woorden die mensen nooit meer willen horen, kwam het verkeerd gebruikte ‘me’ als winnaar uit de bus. 30 procent van de stemmers wil afscheid nemen van het ‘me’ in plaats van ‘mijn’. En terecht. Dagelijks lezen we ‘me pa’, ‘me moeder’, ‘me zus’. Onterecht. ‘Me’ is niet bezittelijk, nooit. Nu maar hopen dat het helpt.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388