Je hebt mensen die hun kinderen met kerst overladen met cadeaus. Er moeten veel pakketjes onder de boom. Pakketten, liever. Duur, ook. Ikea laat zien dat je met minder ook heel tevreden kunt zijn. Het gaat om de wereld om het geschenk. Het gaat erom wat je er mee doet met je kind. Geven is zoveel meer dan een pakketje overhandigen. Kijk maar naar deze knul.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388