De trucks van Volkswagen kunnen alles vervoeren wat je nodig hebt. “Doe daar maar iets mee”, zei de klant tegen reclamebureau AlmapBBDO uit Brazilië. Alles kunnen vervoeren: dat is al duizend keer creatief vertaald. Wat je nodig hebt: dát is wellicht een haakje waar we iets origineels mee kunnen, dacht het bureau. De creatieven presenteerden een klassieke krantenpagina vol advertenties met spullen die worden aangeboden. Van uitlaat tot koffiemolen tot nog veel groter. En wie gaat al die spullen van A naar B brengen? Juist.

volkswagen

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388