Skip to main content

Je kunt altijd bij ons terecht. Wij staan altijd voor je klaar. We zoeken altijd naar de beste oplossing. Mensen zeggen vaak ‘altijd’. Maar niet altijd. Vaak lees je een chiquere variant ervan. Althans, chiquer bedoeld. Maar bijna altijd verkeerd geschreven. En dan wordt het ineens rap minder chic. We hebben het over de instinker ‘te allen tijde’. Juist ja, met alleen een n aan het eind van het tweede woordje. En dus niet ‘ten allen tijden’, ‘te alle tijden’, ‘te allen tijden’ en welke combinaties nog meer mogelijk zijn. Het was en is ‘te allen tijde’. Heeft te maken met bejaarde naamvalsvormen die niet uit te leggen zijn. Hoeft ook niet. Mocht je sterk de behoefte voelen ‘te allen tijde’ te willen schrijven, maar twijfel je? Doe voor de grap eens ‘altijd’. Schrijf je bijna altijd goed, begrijpt iedereen. Iedereen blij. Altijd.