Je kunt altijd bij ons terecht. Wij staan altijd voor je klaar. We zoeken altijd naar de beste oplossing. Mensen zeggen vaak ‘altijd’. Maar niet altijd. Vaak lees je een chiquere variant ervan. Althans, chiquer bedoeld. Maar bijna altijd verkeerd geschreven. En dan wordt het ineens rap minder chic. We hebben het over de instinker ‘te allen tijde’. Juist ja, met alleen een n aan het eind van het tweede woordje. En dus niet ‘ten allen tijden’, ‘te alle tijden’, ‘te allen tijden’ en welke combinaties nog meer mogelijk zijn. Het was en is ‘te allen tijde’. Heeft te maken met bejaarde naamvalsvormen die niet uit te leggen zijn. Hoeft ook niet. Mocht je sterk de behoefte voelen ‘te allen tijde’ te willen schrijven, maar twijfel je? Doe voor de grap eens ‘altijd’. Schrijf je bijna altijd goed, begrijpt iedereen. Iedereen blij. Altijd.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388