‘Don’t text and drive’. De broodnodige boodschap hebben we al vele malen voorbij zien komen in diverse communicatie-uitingen. Vaak impactvol, maar net zo vaak lang niet zo indrukwekkend als dit kunstwerkje van reclamebureau Alma. Een auto van de sloop werd omgetoverd tot “The Last Emoji”, een beeld dat mensen maar al te graag online delen. Terwijl ze veilig stilstaan, uiteraard.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388