Mensen hebben rare gewoonten. Zeker als er niemand naar ons kijkt. Maar kijkt er echt niemand? Kijk eens goed. Oh, de hond. Ja, maar die heeft niets in de gaten. Toch? Toch?! Reclamebureau DM9DDB maakte er drie intrigerende commercials van. Honden weten heel veel van ons. Te veel. Daarom kunnen we ze maar het beste te vriend houden. Met deze overheerlijke knabbeltjes.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388