Samsonite staat bekend om z’n oersterke koffers. Dat hoeft het merk niet meer uit te leggen. Er moet een slimmere manier zijn om te vertellen dat je het wint van je concurrenten. En die manier vond communicatiebureau Publicis Conseil. Mensen zonder Samsonite laten op vliegvelden hun koffers inpakken voor betere bescherming onderweg. Samsonite gebruikt deze wrapping service om met een piepkleine investering voor een mega bereik te zorgen. Op 1200 ingepakte koffers plakte Samsonite een velletje met een simpele boodschap. Deze koffers gingen naar 120 verschillende locaties wereldwijd. En pakten dus heel veel kijkers in.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388