Dankzij Virtual Reality het gevoel van Jaguar-rijden meemaken. Dat willen mensen wel. Maar Jaguar heeft een veel betere reality in petto. Actual Reality. Deelnemers stappen in, zetten een VR-helm op en denken de zoveelste simulatie voorgeschoteld te krijgen. Vergeet het maar. Deze stunt werd slim geheim gehouden voor de totaal verraste testrijders, die gelukkig achteraf hard konden lachen. Terecht dat reclamebureau Y&R met deze actie flink in de prijzen viel tijdens het reclamefeestje in Cannes.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388