Bijna iedereen doet het wel eens: een foto maken van een mooi glas drinken of lekker bordje eten. En die delen op social media. Thuis, op een terras of in een restaurant. Kijk mij nou. Jaloers? Onzinnig, iedereen weet het. Het is asociaal voor de tafelgenoten en het zorgt dat je eten veel te snel afkoelt. En in negen van de tien gevallen ziet de foto er veel minder smakelijk uit dan in werkelijkheid. IKEA stelt voor: Let’s Relax. Gebruik de keuken en de eettafel waarvoor die bedoeld zijn: ontspannen, je thuis voelen, aandacht voor elkaar. En die boodschap verbeeldt reclamebureau Acne op een prachtige manier. De creatieven aldaar brachten het social media eetgedrag naar de 18e eeuw, met nóg meer ongemak van dien. Een meesterwerk. Duim omhoog.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388