Kattenplaatjes. Poezenfilmpjes. Kittengifjes. Online laten we maar wat graag deze miauw-beesten zien. Liggend op een bank, vallend van een kast, springend door een hoepel. Maar vergeten we ze niet in het echte leven? Voor kattenvoermerk Temptations maakte communicatiebureau Adam & Eve/DDB London een kattenversie van Simple Minds’ Don’t You (Forget About Me). Met snoezige poezen die instrumenten bespelen en de aangepaste tekst zingen. De boodschap: miljoenen mensen bekijken ons, maar vergeet ons niet als je in de winkel staat. En nu hard mee-miauwen. #TreatThemToo

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388