In de jaren ’90 had Pepsi een commercial met Cindy Crawford in de hoofdrol. Deze iconische reclamefilm kreeg onlangs een nieuwe versie, met emoticons in plaats van topmodel en kleine gluurders van vlees en bloed. Dit greep activistengroep SumOfUs aan om een nóg nieuwere versie van de Crawford-Pepsi-klassieker te maken. Een parodie met speciale aandacht voor het ingrediënt palmolie, waarmee het frisdrankje volgens SumOfUs regenwouden kapotmaakt. Hieronder het origineel, de nieuwe versie en de parodie. Colaatje, iemand?

 

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388