Pokemon Go groeit met de dag. Geen ontkomen aan. Badplaatsen worden met spelers overspoeld, steeds meer mensen lopen achter hun schermpje aan door jouw wijk en ook in het verkeer zien we steeds meer vangers. In het openbaar vervoer – zelfs óp de treinrails, maar ook stiekem in de auto. Dat is natuurlijk vragen om ongelukken. Communicatiebureau Leo Burnett maakte voor verzekeraar Esurance de campagne ‘Don’t Catch and Drive’, compleet met nieuwe Pokemon karakters die je absoluut niet wil vangen. En met een stunt die het gevaar mooi laat zien. Dat wordt vast en zeker klanten vangen.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388