Je kent ze wel, de fotografen die her en der opduiken om je vast te leggen tegen een blue screen of green screen. Kun je daarna zelf je achtergrond kiezen. Wil je in Egypte staan? Klik. Onder water? Leuk, joh. Zo gedaan. In de ruimte? Lachen. Dat gegeven gebruikte reclamebureau Rethink voor Scotts Turf Builder Green Max. ‘Het maakt je gras zo groen dat je het als een green screen zou kunnen gebruiken.’ Misschien een tikje vergezocht, maar ze gingen er dan ook ver mee. Een Facebook-commercial en live demo’s waarbij mensen al liggend op het met dit middeltje behandelde gras even in een andere wereld waren.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388