Commercials kunnen vaak niet gek genoeg. Soms vraag je je als kijker af wat de creatieven gebruikt hebben. En als creatief vraag je je af hoe het bureau het concept aan de klant heeft weten te verkopen. Het Nederlandse reclamebureau SuperHeroes kwam met het idee om voor de nieuwe telefoon van Asus ook alle remmen los te gooien. Beter gezegd: te láten gooien. Ze vroegen twee improvisatie-acteurs om in New York de straat op te gaan om bij passanten ideeën voor de commercial los te peuteren. De meeste mensen begonnen met het reclamecliché “het strand” en vanaf daar ontspoorde het verhaal volledig. En dat gegeven leverde weer een vermakelijke commercial op. Een commercial van iedereen.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388