Skip to main content

Het mooiste en tegelijkertijd moeilijkste van ons vak is dat we steeds iets nieuws mogen bedenken. Of het nu een tekst is, een logo of een advertentielijn: we trekken niet zomaar iets van de plank, maar slaan met een leeg vel of blanco beeldscherm aan het creëren. Elke communicatie-uitdaging, elke doelgroep vraagt om een nieuw idee. En een beetje snel ook. Morgen willen we een idee zien. En eigenlijk drie ideeën. Zou het niet veel gemakkelijker zijn om met één concept iedereen te bedienen? Dat scheelt veel denkwerk en wellicht veel kosten. Reclamebureau Cossette komt met de oplossing: één supercommercial die voor alles en iedereen te gebruiken is. Noem een product en deze reclamespot past erbij. Deze komische video maakte het Canadese bureau voor een event waarbij het reclamebureau van het jaar wordt gekozen en waarop traditiegetrouw de draak wordt gestoken met het communicatievak.