Het mooiste en tegelijkertijd moeilijkste van ons vak is dat we steeds iets nieuws mogen bedenken. Of het nu een tekst is, een logo of een advertentielijn: we trekken niet zomaar iets van de plank, maar slaan met een leeg vel of blanco beeldscherm aan het creëren. Elke communicatie-uitdaging, elke doelgroep vraagt om een nieuw idee. En een beetje snel ook. Morgen willen we een idee zien. En eigenlijk drie ideeën. Zou het niet veel gemakkelijker zijn om met één concept iedereen te bedienen? Dat scheelt veel denkwerk en wellicht veel kosten. Reclamebureau Cossette komt met de oplossing: één supercommercial die voor alles en iedereen te gebruiken is. Noem een product en deze reclamespot past erbij. Deze komische video maakte het Canadese bureau voor een event waarbij het reclamebureau van het jaar wordt gekozen en waarop traditiegetrouw de draak wordt gestoken met het communicatievak.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388