Kinderfeestjes in december. Bleven ze altijd maar onschuldig. De tijd van dromen, smachten, hopen, geloven in het sprookje. Milka doet er z’n best voor. Reclamebureau Wieden + Kennedy Amsterdam en Jean-Pierre Jeunet (bekend van de film Amélie) maakten een geweldige commercial waarin iedereen meewerkt aan de kerstdroom van het kind. Een prachtig verteld verhaal dat terug gaat naar dat ouderwetse decembergevoel.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388