Websites maak je zelden voor jezelf. Grote kans dat je bezoekers wil. Dat je mensen wil aanspreken. Om je dienst of product onder de aandacht te brengen. Je wil maar al te graag dat mensen zich herkennen in jouw tekst. Dat ze zich welkom voelen op je site. Dat ze zich thuis voelen op je homepage. Dat jouw woorden iets met de lezer doen. Dat bezoekers niet direct afhaken, maar doorlezen, doorklikken. En uiteindelijk voor jou kiezen. Toch zijn vele websiteteksten niet zo geschreven. In vele, vele gevallen lees je meer ‘wij’ dan ‘u/jij’. Je leest vaak ‘wat wij kunnen’ in plaats van ‘wat u/jij aan ons hebt’. Terwijl je hetzelfde met weinig moeite anders op pent. Laat tijdens het schrijven de wij-bril af en kijk door de ogen van de lezer. Wij van Kwieker willen in 2017 meer ‘jij’ dan ‘wij’. Daar gaan wij voor. Jij ook? Mooi voornemen.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388