Interactieve media worden steeds interactiever. Billboards kijken je aan, reageren op je, volgen je of praten met je. Of hoesten als je in hun buurt sigarettenrook uitblaast. Hoesten? Ja. Zoals deze proestende interactive met rookmelder, van het Zweedse reclamebureau Åkestam Holst, voor Apoteket Hjärtat. Mooi om te zien dat er nog altijd rek in zit. De mogelijkheden van billboards doven voorlopig niet uit.

(via popthecampaign.nl)

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388