Skip to main content

Zondag 5 februari 2017 spat het grootste reclamefeest weer van het scherm. Tijdens de Super Bowl pakken grote merken enorm uit met reclamespots van een minuut waar je in Nederland een complete filmtrilogie van schiet. Het is een wedstrijd in een sportwedstrijd: wie heeft de meest epische supercommercial? En die strijd is nu al gaande. Je kunt al trailers zien van commercials die op Super Bowl Sunday gaan stralen. Of volledige spots, zoals die van Skittles. Dit kleurrijke snoepmerk doet steeds iets met de regenboog. Deze keer gaat het op de romantische toer, maar dan wel in vertrouwde Skittles-stijl. In een bescheiden 30 seconden en zonder budgetslurpende effecten is Skittles weer eens de vreemde eend in de zoete bijt. Heerlijk gedaan door communicatiebureau adam&eve DDB.