Zondag 5 februari 2017 spat het grootste reclamefeest weer van het scherm. Tijdens de Super Bowl pakken grote merken enorm uit met reclamespots van een minuut waar je in Nederland een complete filmtrilogie van schiet. Het is een wedstrijd in een sportwedstrijd: wie heeft de meest epische supercommercial? En die strijd is nu al gaande. Je kunt al trailers zien van commercials die op Super Bowl Sunday gaan stralen. Of volledige spots, zoals die van Skittles. Dit kleurrijke snoepmerk doet steeds iets met de regenboog. Deze keer gaat het op de romantische toer, maar dan wel in vertrouwde Skittles-stijl. In een bescheiden 30 seconden en zonder budgetslurpende effecten is Skittles weer eens de vreemde eend in de zoete bijt. Heerlijk gedaan door communicatiebureau adam&eve DDB.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388