Photoshoppen is hot. Met beeldtrucage, hoe slecht ook, creëren we nepnieuws. En halen we het echte nieuws. In de modewereld wordt ook nog volop gefaket. Modellen krijgen langere benen, minder heupen of meer bh-inhoud. Waarschijnlijk ook in de beroemde Sports Illustrated Swimsuit Issue. Vorig jaar adverteerde Snickers al met epic photoshop fails op de achterzijde van dit blad, omdat de hongerige beeldbewerkers even niet zichzelf waren. Zo zagen we plotseling een extra hand rusten op een schouder. Ook dit jaar is het snoepmerk op de achterkant van de badmodespecial te vinden. Dit keer met advertenties in de vorm van badmode-vreemde tijdschriften die een swimsuit issue uitbrengen. Dieren en meubels in bikini? Welja. Alles kan als je hongerig bent. Mooi shopwerk van reclamebureau BBDO New York zie je hieronder.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388