Met de horrorstorm van gisteren stonden Twitter en Facebook vol met gezeur, gemopper en gevloek. Treinen korter of helemaal niet, takken en files op de weg, dakpannen of tuinmeubilair foetsie. Het was bar, boos en kwaad. In Canada lachen ze om onze winters. Wel vloeken ze natuurlijk om hun eigen glijpartijen, kou en andere winterse ongemakken. Ook online. Juist online. Daar besloot reclamebureau JWT iets mee te doen voor Hotels.com. Bij elke winterse vuilbekkerij stopt hotels.com een centje in de vloekpot. Bij elke volle pot verloot deze organisatie een giftcard waarmee warmere oorden kunnen worden opgezocht. Klagen levert dus heus wel iets op. Laat de volgende &&%%$^-storm maar komen!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388