In het openbaar borstvoeding geven schijnt nog altijd iets te zijn waar mensen iets van vinden, zich aan storen of zich tegen uitspreken. En dan heb je ook nog de voedermaffia die zich wil bemoeien met hoe ouders hun kind voeden: uitsluitend met de borst, alleen met de fles: hun melkwil is wet. Laat iedereen het lekker zelf uitzoeken! Om dat punt te maken, verscheen er afgelopen moedersdag in Londen een enorme borst op een dak. #freethefeed moet het gedoe rond babyvoeding weghalen. Hopelijk dat één borst de discussie goed voedt.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388