Reclamebureau Leavingstone mag in Georgië de smaak van Ierland promoten. Natuurlijk, een VR-bril blijft nog wel even bijzonder. Veel mensen willen wel met zo’n ding op iets virtueel ontdekken. Maar het echte werk blijft het beste. Altijd. Dus wat begint als een virtueel promofilmpje van Ierland, mondt uit in de ultieme ervaring als de bril af gaat: het biertje Old Irish. Een mooie stunt, met geweldige reacties van de deelnemers.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388