In de winkel kom van verschillende merken biologische honing tegen. Hoe laat je jouw potje met eerlijk verkregen zoet nu opvallen? Weet je wat, we laten de hardwerkende bijen zelf het design van de verpakking afmaken. Met dat briljante idee kwam communicatiebureau Demner Merlicek & Bergmann voor het merk d’arbo. Organisch van A tot Z. Bekijk hier het filmpje.

 

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388