Ongedierte bestrijden zonder geurtjes. Mat Insect heeft nu een parfumloze spuitbus. Communicatiebureau McCann weet wel een manier om dit product aan de man te brengen. Ouderwets op papier. Door het magazine op te rollen wordt de advertentie erin ineens een vliegenmepper, in de vorm van een spuitbus. Ook geurtjesvrij. Vaarwel vliegbeestjes, leve print!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388