In je Nike, Adidas of andere sportkleding ga je tot het uiterste. Maar de makers van die kleding vragen veel meer van zichzelf. Dat blijkt wel uit de actie van reclamebureau Boondoggle en Wereldsolidariteit. Voor Cleane Kleren gaan ze undercover in Cambodja. Fabrieksmedewerkers geven ze stiekem dezelfde gadgets als sporters om hartslag, verbrande calorieën en omstandigheden te meten. Goed dat jij lekker kunt zweten in je sportkleding, maar vraag je de volgende keer af: wie ziet er nu écht af?

Hier de commercial:

En hier het achtergrondfilmpje:

 

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388