G.I. Joe, San Andres, Fast & Furious, Baywatch: Dwayne “The Rock” Johnson spierbundelt een indrukwekkend aantal spetterende actiefilms. Maar een beetje de wereld redden doe je niet alleen. Zelfs The Rock niet. Gelukkig heeft hij Siri aan z’n zij om hem overal precies op tijd te laten opdraven. Autorijden, vliegen, koken, acteren: in deze Apple-commercial zien we hoe hij zich met z’n iPhone handig door zijn bomvolle agenda worstelt. Een hoofdrol die hem óók prima past.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388