Skip to main content

Zeven is veel. Zeven schoonheden, zeven zeeën, zeven zonden. Zeven dagen in de week, zeven kleuren in de regenboog, zeven heuvelen in de beroemdste wandeltocht. Door te zeven haal je de klontjes eruit. Zeven is een geluksgetal en nog veel meer. Maar vandaag is zeven vooral zeven jaar Kwieker communicatieteam!

Exact zeven jaar geleden wandelden we met een inschrijving de KVK uit en was ons eigen mini-communicatiebureau een feit. Zeven jaren met mooie klanten, opdrachten, ideeën en werkplekken zijn voorbij gevlogen. En we hopen op nóg vettere jaren. Minstens zeven. Maar dat moet lukken als we de seven year itch overleven. Omdat wij al jaren vóór Kwieker met elkaar een creatief team vormden, moet dat geen enkel probleem zijn. Bedankt, klanten en familie, voor zeven fijne jaren. Op naar de volgende!