Dat perfecte plaatje. Een gevalletje op de juiste plaats, op het juiste moment. Maar zonder goede camera kom je niet ver. Of net te laat. Met de Canon EOS Rebel T7i ben je voorbereid op alle bijzondere momenten. Communicatiebureau Grey mocht deze boodschap vertalen in een commercial waarin Canon je van het ene bijzondere shot naar het andere brengt. Natuurlijk, het domino-effect is veel en veel vaker toegepast, maar het blijft spectaculair. En in dit geval relevant. Timing is alles. Klik!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388