Een printer van HP van nu kan meer dan in de jaren ’80. Op groot formaat printen en voordelig in kleur, bijvoorbeeld. Scannen, faxen, nieten, nog net geen koffie zetten. Zou het niet leuk zijn om zo’n nieuwe multifuntional in een kantoor uit 1983 neer te zetten? Inderdaad. Dat ís leuk. Een samenwerking tussen reclamebureau Giant Spoon en Sandwich Video slingert ons terug in de tijd met de Computer Show. Hierin schakelt Gary tussen studio en kantoor om met eigen ogen te zien wat zo’n wondermachine allemaal kan. En dat is voor onze Gary, zónder enige computerkennis, héél erg veel. Hij praat ons bij over veiligheid, kosten en uptime – wat dat ook mag zijn. Compleet met bloopers.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388