Pop-up hier, pop-up daar. De tijdelijke winkels gaan eerder dan ze komen. De ene keer maken ze nauwelijks indruk, de andere keer mis je ze als ze weer inpakken en wegwezen. Een pop-up store voor klimbenodigdheden zorgde in twee dagen open-zijn voor veel aandacht. Tegen een berg in Colorado opende de Cliffside Shop z’n deuren. Met gratis spullen voor iedere sportieveling die 70 meter kon klimmen. 75 klimmers bereikten de winkel, die daarmee z’n naamsbekendheid een enorme boost gaf. En de stunt leverde ook nog eens een mooi bedrag op waarmee klimroutes kunnen worden verbeterd. Alles en iedereen naar een hoger niveau, dus.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388