Soms hoef je geen woorden te gebruiken om een boodschap helder te communiceren. Al doet het de copywriter van het gezelschap een beetje pijn: tekst weglaten is óók creëren. Reclamebureau TBWA\Paris mocht voor McDonald’s advertenties maken. Met als uitdaging te laten zien dat deze fastfoodketen pas heel laat de keuken sluit. De creatieven maakten met meer dan duizend LED-lampjes drie iconische lekkernijen: de Big Mac, bakje frietjes en de sundae. En legden dat fraai vast. En ja, er staat ‘Open late’. Dus tóch tekst. Jammer. Van ons had dat niet gehoeven. Net als het logo van McDonald’s. Want ook de afzender is zonder logo wel duidelijk. Maar toch: mooie campagne!

Bekijk de advertenties hieronder:

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388