Soms maken we bij Kwieker een klein sprongetje. Als er weer een mooie communicatiestunt voorbij komt, bijvoorbeeld. Als er tóch weer iets nieuws ontdekt wordt om met traditionele media te doen. Als er in het digitale, virtuele en bewegende online geweld iets ouderwets op papier langskomt. Met impact. Zoals deze creatie van communicatiebureau Rothco voor telefonieaanbieder eir.

eir noemt plekken waar je mobiel slecht ontvangst hebt ‘black spots’. Met WiFi Calling is je signaal overal sterk. Hoe breng je deze dienst onder de aandacht? Simpel. Rothco haalde letterlijk alle black spots weg. En verving ze door gekleurde. Daily Mail werkte mee en het creatieve idee liep uit de hand. Oorspronkelijk zou er alleen een advertentie op de achterpagina komen om de gekleurde punten op de voorpagina uit te leggen. Maar uiteindelijk werden álle punten in de héle krant ingekleurd. Een pittige opmaakklus, maar wel eentje die écht een punt maakt.

Gevonden op adweek.com

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388