Pesten is een groot probleem. Helemaal als omstanders niet ingrijpen. Kijken mensen ook weg als hun eten wordt gepest? Of trekken ze dan wel aan de bel? Wat zeg je? Eten pesten? Ja. Burger King verpakt een burgercommercial in een sociaal experiment. Met acteurs en echte gasten levert deze instore stunt met verborgen camera’s centjes en bewustwording op. Burgers pesten? Goed idee van reclamebureau David Miami. Bekijk het filmpje hieronder.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388