Skip to main content

Na al die jaren vinden we ons vak het nog altijd het mooiste vak van de wereld. Echt waar. We krijgen dagelijks nog vlinders in de buik als er een goed idee ontstaat. In het hoofd. Op papier. Of scherm. Tijdens werktijd, onder de douche, in de sportschool of in bed. Als we elkaar niet diep in de ogen kunnen staren op kantoor, stalken we elkaar mobiel met vondsten. Een nieuwe naam, een creatief haakje voor een campagne, een prachtig beeld of geniale zin. Pure chemie. Maar we worden niet alleen verliefd op onze eigen ideeën. Ware creativiteit is ook mogelijkheden zien in andermans creatie. Openstaan voor vondsten van buitenaf. Dat geldt voor klanten. Tijdens een afspraakje roept een klant iets geniaals waar wij weer iets mee kunnen. Móéten. Als kalverliefde tijdens het uitwerken echt houden-van wordt en we het concept aan de klant presenteren tijdens een vervolgdate, ontmoet die ineens de ware. En van die gelukzalige reactie worden wij dan weer extra gelukkig. De vonk slaat over. En terug. Samen maken we er het mooiste van. Kwieker staat ook open voor goede ideeën van vakgenoten. Want liefde is je ogen openhouden. Niet blindstaren. Je laten inspireren. Verder kijken, zonder vreemdgaan. Met een gezonde dosis jaloezie werk van andere communicatiebureaus bewonderen. Er van leren. Beter van worden. Goede ideeën knetteren, geven energie, wakkeren van alles aan. Leveren weer nieuwe ideeën op. Houden het spannend. Boren nieuwe bronnen aan. Laten ons elke dag met plezier weer aan de slag gaan. Pas maar op oude en nieuwe liefdes, het begint alweer te kriebelen.

Liefs,

Kwieker communicatieteam