Die jongetje, het idee wat, het meisje wie. Wát zeg je? Inderdaad. Steeds vaker verdwijnt ‘dat’ plotseling. Van een gesprek in de tram tot een verslaggever in een nieuwsuitzending. Van de ongeschoolde tot de doorgeschoolde. We vervangen ‘dat’ door van alles. En nog wat. Nog even en ‘die’, ‘wie’, ‘wat’ of iets anders in plaats van ‘dat’ wordt officieel goedgekeurd. Lees je die woord nergens meer in die Groene Boekje of die Witte Boekje. Arme dat. Dat mág toch niet? Dat laten we toch niet zomaar gebeuren? Sta op en roep: ‘Dát vind ik’ als je dit met uitsterven bedreigde woordje weer eens mist in een zin. Kom op voor dat. Bescherm dat. Hou dat in leven. Dat moet. Dat verdient het.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388