Tijdens de Super Bowl trekken reclamebureaus en adverteerders alle registers en geldzakken open om de andere reclameboodschappen af te troeven. Een van de favoriete commercials van deze door miljoenen bekeken avond was die van schoonmaakmiddel Tide. En die troeft alle concurrentie werkelijk af. Letterlijk af. Eerst kondigt Tide aan wat een “Tide Ad” is, om vervolgens de draak te steken met bestaande commercials, ze te kapen eigenlijk – van bier tot deodorant. Zo creatief hebben wij wasmiddelreclames nog niet gezien.

Bekijk de hele serie hieronder:

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388