Elke dag is er wel een dag. Zo was het 13 maart Good Samaritan Day. Ons zegt dat misschien niet zoveel, maar in Amerika is het een dag waarop men klaar staat voor een ander. Voor Burger King een mooi moment om op in te haken. Reclamebureau David the Agency bedacht een stunt. Langs de kant van de weg staat een pechgeval. Vlammen schieten gevaarlijk uit de motorkap. Mensen die te hulp schieten, wacht een smakelijke verrassing. Goed burgerschap wordt beloond! Bekijk de film hieronder.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388