Al ruim 150 jaar is HTM de openbaar vervoerder van Den Haag en omstreken. Trams, bussen, randstadrail: miljoenen mensen reizen dagelijks met deze maatschappij. Voor een reeks communicatie-uitdagingen vertrouwt de HTM op Kwieker communicatieteam. Wij gaan snel aan de slag en presenteren zeer binnenkort onze eerste creaties! Onze copywriter Joep stapt dagelijks in de tram van HTM op weg naar Kwieker, nu wordt de relatie dus flink verdiept!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388