Dat mensen niet meer lezen, is onzin. Dat mensen zich minder tijd gunnen om een communicatieboodschap tot zich te nemen, is wél waar. Enter copywriter. Goede copy verleidt met weinig woorden. Minder woorden. En dat is een hele kunst. Een A4’tje vol smijten is voor een beetje tekstschrijver geen probleem. Zeg maar stop en we stoppen met tikken. Maar met een paar woorden hetzelfde zeggen, dát is hard werken. Dat is copywriting. Ook de beslissing om bij die ene advertentie de body copy en de kopregel maar helemáál weg te halen. Omdat tekst dan alleen maar in de weg zit. Zoals in deze advertenties voor de bezorgdienst van McDonald’s, van reclamebureau TBWA. Eerst stond er een prachtige volzin over fastfood laten bezorgen, thuis of op je werk. En alle gemakken ervan. Maar wanneer is bezorgen het grootste feest? Juist. Als het giet. Dan is alleen deze prachtige fotografie van dikke, vette, stromende, stroperige regen voldoende. Hier zegt een beeld écht meer dan duizend woorden, McDelivery daargelaten. Drup, je krijgt meteen trek.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388