Wayland Energy produceert duurzame warmte en levert die aan de glastuinbouw. Met diverse indrukwekkende projecten helpt Wayland het gebruik van aardgas in deze sector terug te dringen. Mooi werk dat Kwieker communicatieteam mag laten zien met tekst en vorm. Wij zijn inmiddels aan de slag gegaan met verschillende communicatiemiddelen, zoals factsheets en een nieuwe website. Vol energie!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388