Het is weer de tijd voor de foute kersttrui. Hoe lelijker, hoe beter. Dat lelijk nooit uit de mode raakt, weet ook de Finse krant Helsingin Sanomat. Het nieuws ís gewoon meestal lelijk. Slecht. Samen met communicatiebureau TBWA\Helsinki maakte deze krant vijf verschillende foute kersttruien. Aan de hand van vijf belangrijke nieuwsthema’s van 2018: plastic soep, oorlog, klimaatverandering, technologische manipulatie en #metoo. De truien werden overhandigd aan mensen die zich sterk maken voor het oplossen van deze vijf problemen. Zo is er genoeg stof tot napraten aan de kersttafel.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388