Elke dag kijken wij uit op het gebouw van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). In het verleden hebben wij, in dienst van een communicatiebureau, als creatief team al eens voor de VNG mogen werken. We schreven en gaven vorm aan een platform waarop gemeenten konden laten zien hoe zij regeldruk te lijf gingen. En nu pakken we de draad weer op! Na enkele koppen koffie en goede gesprekken met onze buren is het gekomen tot een samenwerking! Een interne communicatiecampagne is het eerste creatieve werk dat wij mogen verzorgen. Werk dat we vanuit ons kantoor binnenkort kunnen zien!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388