Gezocht:
vacatureteksten

 

Gelukkig, er komen steeds meer functies op de arbeidsmarkt. Dat betekent steeds meer personeelsadvertenties. In de krant, online en op social media proberen steeds meer bedrijven goede mensen binnen te hengelen. Hoe?

 

Eigenlijk zoek je iedereen

‘Wij zoeken jou!’ of ‘Kom jij ons team versterken?’ staat er in veel gevallen boven de vacaturetekst. In te veel gevallen. Als lezer voel je je aangesproken, terwijl de kans klein is dat de organisatie exact jou zoekt. Anders stond jouw naam er wel boven. Grote kans dat jij niet de juiste persoon bent. En het bedrijf niet het juiste bedrijf. Misschien ben je niet eens op zoek naar een baan. Want of het nu gaat om een hovenier, opleidingsinstituut, auto-importeur, ziekenhuis of gemeente: ze gebruiken vaak dezelfde kopregel. Eigenlijk zeggen ze: wij zoeken iedereen. Zonde van de advertentieruimte!

 

Van vacaturetekst naar kandidatenmagneet

Kunst van werven is al in je advertentietekst de juiste kandidaat aanspreken. Te beginnen met een kopregel die inhaakt op de specifieke eigenschappen van de functie en/of kwaliteiten van de kandidaat. Zodat je direct de juiste aandacht krijgt. Of wordt doorgestuurd naar de juiste persoon. Moeilijk? Ja. Maar Kwieker communicatieteam helpt je graag. Wij zorgen ervoor dat je niet met hagel schiet, maar met scherp. Wij zoeken dus jouw vacaturetekst. Om er een ware kandidatenmagneet van te maken. Kom maar op!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388