Chemie die knettert tussen art en copy. Teamleden die elkaar aanvullen, elkaar beter maken. You complete me, weet je wel. Iets moois dat groeit tijdens het brainstormen. De vondst die ’s avonds in bed ineens binnenschiet. Uitkijken naar het afspraakje om het voorstel op tafel te leggen. Mogen we al? De spanning als we een creatief concept presenteren. Ook bij de klant. De klant die vervolgens vlinders in z’n buik krijgt als die zich herkent in het voorstel. En daar weer van alles zelf bij verzint uit enthousiasme. Raak! Als dat geen liefde is…

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388