Met Waze Ads van Google bereik je autorijders in de buurt van je onderneming. Mobile Location based advertising, in prachtig Nederlands. Handig voor de ondernemer, maar zielig voor de lokale promotor. De mascotte, de propper, de bordsjouwer of de luchtdanser. Traditionele reclamemakers. Ooit waren zij de held van de winkelier, trots uithangbord. Nu kunnen ze wel inpakken. In deze commercial van Waze zien we zo’n overbodig geworden luchtdanser. Je ziet de strijd zoals je die wel vaker ziet: aan de drank, aan het knokken, in de boeien, in een meeting. Aan de grond. Maar hij komt er bovenop en begint z’n eigen zaak. En hoe krijgt hij die zaak vol met klanten? Juist, met Waze. Prachtige commercial van de hand van de creatieven van Waze.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388